Ομιλίες, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια… όλα σε μια εβδομάδα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού.

Για να μιλήσουμε ανοιχτά σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τo στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, με ειδικούς επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Για να βεβαιωθούμε πως παίζουμε με σκοπό τη διασκέδαση χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας ή τους γύρω μας.

Για να ενημερωθούμε για τα μέτρα αυτοπροστασίας, να μιλήσουμε για την πρόληψη, να συζητήσουμε όσα μας προβληματίζουν και να αναγνωρίσουμε τα πρώτα σημάδια εθισμού.

Για να καταλάβουμε πως πέρα από την ατομική ευθύνη του παίκτη, υπάρχει και η ευθύνη της πολιτείας και των παρόχων των τυχερών παιχνιδιών.

Για να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα ενημέρωσης και εποικοδομητικού διαλόγου που θα αποτελεί σημείο συνάντησης και επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των εργαζόμενων στα τυχερά παιχνίδια, των παικτών, των οικογενειών και των φίλων τους.

Μέσα από ομιλίες, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια εμβαθύνουμε και αναλύουμε το ασφαλές παιχνίδι.

Δήλωσε συμμετοχή και ενημερώσου για το πρόγραμμα της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Δευτέρα με Κυριακή
4 με 11 Οκτωβρίου, 2021
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ξενοδοχείο Χίλτον
Λευκωσία, Κύπρος


Δραστηριότητες και εκδηλώσεις

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις

4ο Συνέδριο SGW

Το 4ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2021 και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου

Σεμινάρια

Σεμινάρια που απευθύνονται στους εποπτευόμενους της Αρχής και στους εργαζόμενους στο καζίνο, σε φοιτητές, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και όλα τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα μέρη.

Βιωματικά Εργαστήρια

Διαδραστικά εργαστήρια που προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση μέσα από case studies.

Δημόσιες εκδηλώσεις

Ανοιχτές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνονται για το κοινό σε εμπορικά κέντρα, δήμους, πανεπιστήμια και άλλους δημόσιους χώρους.


Πρόλαβες να κλείσεις θέση;

Δήλωσε Συμμετοχή